Jäseneksi Kotkan Melojiin


Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa melontakokemusta, paras tapa liittyä jäseneksi on ilmoittautua seuran järjestämälle peruskurssille. Myös muun seuran tai kaupallisen tahon järjestämän kurssin käynyt voi hakea jäsenyyttä. Lisätietoa jäsenhakemuslomakkeella.
Jäsenten velvollisuus on pitää yhteystietonsa ajantasalla ja se onnistuu itse osoitteessa
https://kotkanmelojat.yhdistysavain.fi/r/edit_me_s
Ensimmäisellä kirjautumiskerralla valitse "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?"

kuva

Jäsenmaksulla saat osallistua ja käyttää seuran kalustoa kaikissa seuran järjestämissä tapahtumissa. Kalustonkäyttömaksulla saa ovikoodin vajaan ja rajattoman käyttöoikeuden seuran kalustoon, päiväksi kerrallaan. Maksettuasi kalustonkäyttömaksun, lähetä kuitti osoitteeseen kotkanmelojat@gmail.com. Ovikoodia ei luovuteta puhelimen välityksellä, eikä tuntemattomille. Käyttäessäsi seuran kalustoa, laita nimesi ja kajakin nimi ETUKÄTEEN lokikirjaan. Vahinkotapauksissa ilmoitus- ja korvausvastuu on lainaajalla.

Seuralla on kaksi kalustovajaa. Iso vaja Metsolassa ja pieni Mansikkalahdessa. Kaikki seuran yleisessä käytössä oleva kalusto on Metsolassa. Omalle kajakille on mahdollista saada säilytystila seuran vajasta. Kajakkipaikat myöntää hallitus. Yleensä vaja on täynnä, joten paikkaa voi joutua odottamaan. Tällä hetkellä paikkoja on vapaana Mansikkalahdessa sekä Metsolassa yksi. Metsolan paikoista suosituimpia ovat alempana sijaitsevat. Kajakkipaikan saaneet voivat ilmoittautua jonottamaan alempaa paikkaa. Kyselyt kajakkipaikoista osoitteeseen kotkanmelojat (@) gmail.com.

Talvisin jäsenet voivat harjoitella melontatekniikkaa Katariinan uimahallissa seuralle varattuna aikana hallin sulkemisajan jälkeen. Harjoituskalustona ovat seuran koskikajakit, joilla voit osittain ohjatusti treenata esimerkiksi eskimokäännöksiä.

Jäsenmaksut vuonna 2024


Maksut/vuosi
jäsenmaksu alle 18-vuotiaat 15 €
jäsenmaksu aikuiset 25 €
kalustomaksu käyttäessäsi seuran kajakkeja 60 €
Säilytysmaksut omille välineille
koskikajakit ja poolot 13 €
Pitkät kajakit (Metsola) 40 €
Pitkät kajakit (Mansikkalahti) 35 €


Kotkan Melojat ry:n henkilötietojen käsittelyn tietosuojaseloste (pdf)

© Kotkan Melojat ry | Suunnittelu ja toteutus: Mervi Veini |